Minden Nyelven!

Friss topikok

  • --Bounty--: tuti game :) Am jók az írások, csak a helyesírásra figyelj béke.. (2010.02.05. 19:55) Resident Evil 5

Linux - Avagy Ubuntu a gépemen?

Oail 2010.05.13. 17:57

Hát a címből már meg is lehet mondani, hogy ubuntum lett. A windowsom bakakílt és úgy gondoltam a bátyámmal, hogy olyan sok jó emlékünk van a Linuxszal. Hát felragtuk. Nekem a kódokkal nem volt gondom. Már a Linuxos MSN, avagy aMSN-t már meg is csináltam - a kód (nettel műkszik): sudo apt-get install amsn - eszt a kódot beírod a terminálba és már kész is. Mindent amit telepíteni akarsz a - sudo apt-get install (bármi ami kell) - és már jön is a cuccos. A kocka még nem műkszik, de a progi megvan. Az a baj, hogy nincs feltelepítve a videókártya, de a hétvégén már meglessz. Rohadt gyors az Ubuntu és ajánlom mindenkinek. A Microsoft mindent levédetett ami windows, ezért sokkal többet szenvedtünk, de megvan minden ami kell.

Enyit tudok írni a mostani tapasztalataimból, de nem ez az első, hogy Ubunturól fogok írni. Agyő

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gamediary.blog.hu/api/trackback/id/tr402000685

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sheldon Cooper és az Ubuntu 2010.06.04. 23:26:05

Sheldont több évad óta kísérhetjük figyelemmel a Big Bang Theory-ben (Agymenők) és ez alatt rájöhettünk, hogy ő az abszolút kocka. Most kiderült, hogy az Ubuntu a kedvenc operációsrendszere. Meg sem lepődtünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása